Over ons


Chocolaterie Seip is al jaren een begrip in het dorp Rhoon en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor bonbons en chocolade van hoge Belgische kwaliteit op basis van natuurlijke producten. Daarnaast verkopen wij ook veel verschillende theesoorten, nougat en cadeau artikelen.

Het grootste deel van onze verkoop bestaat uit luxe bonbons. Deze bonbons, van hoogwaardige kwaliteit en worden vrijwel allemaal vervaardigd in België.

Zorgvuldig geselecteerde chocolatiers leveren alleen bonbons gemaakt met de beste grondstoffen. De chocolaterie kent een vast assortiment bonbons (en chocolade) met daarnaast seizoensgebonden bonbons (en chocolade).

Ons vaste assortiment bonbons bestaat uit speciaal geselecteerde bonbons. Deze bonbons zijn gevuld met onder andere hazelnootpraliné, verse room, crème fraiche, vruchten, mokka, marsepein, likeur, krokant en caramel.

Daarnaast kent het vaste assortiment ook galetten, chocoladetabletten, studentenhaver, hazelnootballetjes, koffieboontjes en massieve chocolade figuren.

Wij verkopen ook suikervrije bonbons.

De seizoensgebonden bonbons en chocolade worden per seizoen of feestdag geselecteerd (bijvoorbeeld verschillende soorten paaseitjes, gevulde harten voor moederdag, herfstbonbons, luxe chocoladeletters en kerstklokjes).

Chocolaterie heeft veel decoratieartikelen voor de doosjes.

Onze bonbons kunnen in een doos of in een zakje verkocht worden. De doosjes variëren van 150 gram tot een kilo.
De zakjes bonbons kunnen gevuld worden vanaf 100 gram. Of u nu kiest voor een doosje of een zakje, wij maken er iets moois van.

Denk hierbij aan bloemenboeketjes, trouwringen voor een huwelijkspresent en seizoen decoraties. Het lint wordt aangepast aan de gelegenheid waarvoor het cadeau bestemd is. Dit alles natuurlijk aan de wensen die u heeft.

Cadeauartikelen

Zoekt u een mooi cadeau voor iemand dan bent u bij ons aan het goede adres. Denk bijvoorbeeld aan bonbonnières, etagères, glazen en serviesgoed. Wij maken hier, dan eventueel samen met bonbons, een mooi cadeau van. Het assortiment cadeauartikelen wordt steeds vernieuwd.

Weet u dat u ook cadeaubonnen bij ons kunt kopen?

Thee assortiment

Wij hebben ook een groot thee assortiment. Dit assortiment bestaat uit 60 verschillende soorten losse thee. U kunt bij ons de losse thee kopen maar ook natuurlijk een theepakket laten samenstellen.